Sava Re: Iz gubitka u dobit od 1,6 milijuna eura

Bez autora
Nov 29 2010

Slovenska je Pozavarovalnica Sava (Sava Re) u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila dobit; čisti poslovni rezultat nakon oporezivanja iznosi 1,6 milijuna eura. Društvo za reosiguranje u istom je razdoblju prošle godine zabilježilo gubitak od ukupno 6,6 milijuna eura. Bruto prikupljena premija je u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine zabilježila pad od 3,8 posto i nakon trećeg tromjesečja ove godine iznosi 113,4 milijuna eura. Pad premije je bio očekivan i u skladu je sa strategijom društva koja predviđa smanjivanje ovisnosti o slovenskom tržištu reosiguranja, navode u Savi Re. Premija iz inozemstva narasla je za 11,1 posto.

Sava Re: Iz gubitka u dobit od 1,6 milijuna euraSlovenska je Pozavarovalnica Sava (Sava Re) u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila dobit; čisti poslovni rezultat nakon oporezivanja iznosi 1,6 milijuna eura.

Društvo za reosiguranje u istom je razdoblju prošle godine zabilježilo gubitak od ukupno 6,6 milijuna eura.

Bruto prikupljena premija je u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine zabilježila pad od 3,8 posto i nakon trećeg tromjesečja ove godine iznosi 113,4 milijuna eura. Pad premije je bio očekivan i u skladu je sa strategijom društva koja predviđa smanjivanje ovisnosti o slovenskom tržištu reosiguranja, navode u Savi Re. Premija iz inozemstva narasla je za 11,1 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik